• Het is Edsel een genoegen om deze slip-cased re-issue aantekondigen van Ian Gillan's eigen favoriete (niet-Deep Purple) album, re-mastered in Mei 2010 rechtstreeks van de originele master tapes door de oorspronkelijke technicus, "De Geweldige" Nick Blagona (zoals hij op de hoes schreef). Blagona is tot op de dag van vandaag Ian's producer, hun laatste samenwerking was het album "One Eye To Morocco" uit 2009.

  • Opgenomen in de AIR Studio's bij Montserrat in 1988 tijdens de pauze in een Deep Purple tour toen Ritchie Blackmore zijn vinger gebroken had, Ian Gillan maakte de keuze dit album met zijn favoriete muzikant, Deep Purple bassist Roger Glover, te maken, met wie hij samen de nummers schreef.

  • Het is geen hardrock album, maar bestaat oa uit, ballads, en rock'n'roll en blues, bestaande uit cover versies van Lloyd Price's "Can't Believe You Wanna Leave" en Doc Pomus' "Lonely Avenue", een hit van Ray Charles. Gast muzikanten zijn oa Dr. John en Randy Brecker.

  • De drie bonus tracks zijn de niet op het album verschenen single b-kanten, waaronder een cover van Sheb Wooley's 1958 # 1 hit "Purple People Eater". Het boekje bevat de teksten, de single hoezen en geheel nieuwe sleevenotes, welke door Gillan's meest vertrouwde archivaris David Tedds geschreven zijn.

 1. Clouds And Rain
 2. Evil Eye
 3. She Took My Breath Away
 4. Dislocated
 5. Via Miami
 6. I Canít Dance To That
 7. Canít Believe You Wanna Leave
 8. Lonely Avenue
 9. Telephone Box
10. I Thought No

Bonus tracks:

11. Cayman Island
12. Purple People Eater
13. Chet