Archive Anecdotage

19 Ambulance jagers

Ik zag laatst een advertentie in de Engelse Daily Mail …… Slachtoffers van een ongeluk 'Geen resultaat - geen betaling'. Dat klinkt mij als een 'misschien' betaling. Gaat Engeland de U.S. achterna de draaikolk in, het juridische toilet in?

'Eh, ja ik heb inderdaad mijn eigen vingers er af gesneden maar er stond geen waarschuwing op de aardappel die ik aan het schillen was.' 'Boer Giles, u bent schuldig en u moet deze winnende idioot, ik bedoel de eiser, een half miljoen pond betalen.'

De hemel zei geprezen voor de Wispies. Onze nieuwe meesters in Brussel; de 'idioterie' die zich zorgen maakt, op hun eigen voorzichtige manier, voor ons de "Middenmoot'(Ik denk niet dat we nog het voorrecht hebben om ons Plebs te noemen, toch? Ik bedoel, waar kan je nog op stemmen? Goed gedaan Helmut!)

Ik heb vertrouwen in de Wispies. Zij laten al onze zorgen verdwijnen en dragen er zorg voor dat we ons niet kunnen bezeren. Zij zorgen ervoor dat we niet belast worden met welke beslissing dan ook. Zij zorgen ervoor dat we ons allemaal hetzelfde kleden en dat we allemaal van elkaar houden( zolang er geen heterosexuele handelingen zijn). Iedereen heeft zijn eigen prive ambulance die hem overal volgt in hun eigen toegewezen functionele ruimte en iedere ambulance chauffeur zal zijn eigen advocaat meenemen, voor het geval hij een beetje traag is met het rempedaal en zijn eigen rekening naar beneden haalt.

Yep, het is geruststellend om te weten dat we met z'n allen in hetzelfde schuitje zitten, geeft je dat gevoel van saamhorigheid, niet waar?

Wil iemand dat verrekte ding doortrekken en mij uit mijn lijden halen?

p.s. Ja, ja ik weet dat er vrouwelijke ambulance chauffeurs zijn. Hak zijn……er af. Wat?!


© Ian Gillan 1997

Terug naar:
back to the archive anecdotage