The 2006 Gillan's Inn tour var en femtentusind kilometer lang pub crawl, hvor band og crew boede i én bus, og som startede i Buffalo New York d. 16. august, gik gennem det nord-østlige område, midtvesten, gennem Canada, ned langs vestkysten, østpå, så en smule nordpå og med endestation d. 21. september i Medina, Minnesota.

Live In Anaheim fanger os ca. tre fjerdedele gennem touren, og band’et var en fandens stærk enhed. Ikke blot var det en nydelse for mig at genopdage nogle gamle ’Gillan’-sange og at puste liv i noget ældre Purple-materiale, men vi fik også mulighed for at spille nogle få sange, som aldrig er blevet spillet live før denne tour, inklusiv ”Wasted Sunsets” og ”Not Responsible” fra Purples ’Perfect Strangers’, samt ”Bluesy Blue Sea” fra mit ’Magic’-album.

Så kom indenfor, snup en fadøl og få gang i denne f&#k&#g gode rock and roll-udgivelse, om hvilken jeg med stolthed kan sige er helt officiel og støttet af undertegnede, i modsætning til meget at det uofficielle lort, du er blevet præsenteret for gennem årene.

Mange hilsener,