Archive Anecdotage

44 Tvangstilstande (Obsessive Compulsive Disorder)

I forbindelse med at jeg via telefon dagligt rapporterede hjem under vores tour i Australien, kommenterede jeg den høje standard på strip-showene dér. Det var blevet lidt af en tradition – efter koncerter i Perth, Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane og mange andre steder derimellem - ’at overvære balletten’ som denne aktivitet i lidt forskønnet form omtales i vores kredse.

Godt klaret Australien – og Canada – for at bevare en form for perspektiv på tingene i en verden fyldt med moralens vogtere.

Nå, men meningen med denne historie er ikke at prise ’ballettens’ dyder men at gengive et uddrag af en privat samtale mellem mig og den skønne B.

Uden den mindste antydning af intolerance udtrykte hun en lille bekymring for, at mine nu jævnlige besøg kunne tolkes som en begyndende tvangshandling.

Jeg forsikrede hende på det bestemteste, at det udelukkende skyldtes, at mit syn var blevet dårligere – jeg bruger læsebriller – at jeg udnyttede enhver mulighed for at se så meget fisse som muligt, inden jeg blev blind.


© Ian Gillan 2006

Gå tilbage til:
back to the archive anecdotage